Trettioförsta januari tvåtusenelva.

Sitter här i köket och myser i värmen, så glad att ha börjat skriva igen:)

Har nästan just kommit från stallet, även där en känsla av lättnad, att ha börjat igen.
Jag kanske behövde de här åren på mig att känna att jag faktiskt saknar hästarna väldigt mycket. Nu är det bara roligt igen, inga krav inga plikter (och vem klagar egentligen när det ger extra motion?)

Blev en liten tur på "myren" som det kallas, dock är ju vädergudarna inte på min (eller någons?) sida så underlaget var knöligt och halt.. red tillbaka till stallet på en väldigt pigg häst och jobbade lite på ridplanen istället, och suck vad bra det gick. Fin och avslappnad häst betyder nöjd ryttare:)

Dessi



Sedan stallet har jag suttit med näsan i "Economics", tänkte försöka mig på att läsa ett kapitel till samt göra lite övningar innan dagen är slut.. om jag säger så, det lär ju inte bli bättre..

... men om det är jag lite hemlighetsfull:)

Nu blir det mat. Broccoligratäng och bacon:)

Trettionde januari tvåtusenelva

Men voilá! Titta vad som hänt - äntligen!

Har varit så sugen att börja blogga nu ett tag så lika bra att göra slag i saken, så här är jag igen:)
Efter lite expertishjälp ser det ju helt okej ut till och med!

Helgen har varit alldeles underbar. Jobb mellan tio och tre på lördag och sedan tre-rätters middag på En Liten Röd med min stora, älskade familj. Otroligt trevligt och att sedan bli bjuden av svärföräldrarna var inte heller fel:)
Dagen har tillbringats i Aspås, lugnt och skönt med lite plugg och ännu en god middag.

Imorgon är det en ny vecka med oändligt många föreläsningar (känns det som iaf), men det är då inte värt att klaga, slipper iaf dubbla pass som förra veckan (skola + jobb mest varje dag). Dessutom får jag åka till stallet imorgon, *längtar*.

Nej, jag vet någon som vill att jag ska krypa ner bredvid honom..
.. godnatt.

RSS 2.0