10 dagar kvar.

Har varit sådär riktigt off ett tag nu igen.. men kan bara skylla på att jag har haft så mkt att göra..

Någon som riktigt förstår att det är en vecka kvar till balen!? Shit.. tiden bara flyger iväg.
10 dagar kvar till STUDENT 08!!

Sitter här i Aspås och har precis gjort klart all engelska, så nu ska jag in till skolan och lämna det.
Ikväll blir det den sista Torsta-festen.. Fast jag ska vara nykter och köra hade jag tänkt. Nöjer mig med festandet i lördags någon dag till:P (På tal om lördags, tackar för en trevlig förfest och krogenkväll:))

nu ska jag fixa mig för att sedan åka iväg..




you make my days


nattligt plugg.

Tänkte bara säga godnatt.

Det är för övrigt väldigt trevligt att sitta uppe till 02.00 och plugga fysik. Önska mig lycka till på fysik kursprovet imorgon (idag), känner mig egentligen inte kry för att skriva det men ska väl kämpa mig iväg så att det blir gjort.

Sov gott.

gaah.

Gaah, vad allt skulle bli jobbigt just nu då..
Först och främst fysiken som hänger över mig som ett grått moln..
Sen bilen som inte vill vara med på noterna..
.. och dessutom blir jag riktigt besviken på vissa personer verkar glömt att de har fler vänner..

.. SUCK..

Nu ska jag till skolan för att skriva engelska nationella, sen får jag se om jag vågar besikta bilen.. och sen blir det fotografering med klassen (vilket är det enda trevliga den här dagen).. och sen blir det fysikplugg precis hela natten..
jippi.........

lyckad dag.

Äntligen helg! underbara det.
Trots att helgen kommer att bestå av mycket plugg så är det ändå underbart att få slappna av en sekund.
Efter kemiprovet i torsdag släpptes iaf en liten klump från magen, har dock det stora fysikprovet kvar, men det har jag inte hunnit fundera över än..
Provet kändes iaf skapligt bra, håller tummarna för ett vg men känns som om det inte riktigt blir så. Är ändå nöjd att jag satt alla fyra timmarna.

Gårdagen var en sådär perfekt dag som man gärna vill ha flera av (beror det på att jag var ledig?). Eftersom min bil var på verstad så fick jag låna S40:n för att åka till Krokom och anställningsintervju. Och det gick väldigt bra, fastnade direkt för Maud och det kändes som att hon gillade mig också, så det blev bestämt att jag börjar en introduktionskurs efter den 10:e juni och sen verkar det som att jag har jobb hela sommaren, får dock ledigt under Fäviken och Yran:D.
Hemtjänsten är kanske inte precis det jag hade hoppats på, men tror ändå att det kan vara nyttigt.. och dessutom blir det pengar:)
Hämtade iaf upp mor sedan och så bar det av tillbaka till staden. Planen var att hitta det sista inför balen och det lyckades med råge, in först på Anjos där jag hittade handskar och väska, var lite osäker över färgen eftersom klänningen är en färg som inte direkt är vanligt, men tyckte att det liknade spetsen på klänningen så satsade och köpte dem (det visade sig sen vara samma färg). Skulle sedan bara kika på matchande slips och så till Tommy och hittade en som är exakt samma färg som klänningen. Lyckat!!

Lämnade så småningom tillbaka bilen (trodde aldrig att jag skulle ekänna det, men skulle lugnt kunna tänka mig att ha en sån.. volvo och Fanny går annars inte ihop;P) och hämtade min egen Pärla. Ny och fin färg på ena dörren har den (blev dock deprimerad med tanke att det verkligen syns nu hur grå resten av bilen är).. tyvärr hade det kommit fel saker till panelen så måste tillbaka till veckan för att fixa det.. och så länge får jag överleva utan stereo..

Kvällen blev lugn...jag, Tommy, Tina och Lars såg "what happens in Vegas?" och sen kikade vi på hockeyn (som inte gick vidare bra)..

Dagen då? Lite plugg och sen en förhoppningsvis trevlig kväll:)

Hörs senare!

kemihat.

även att jag HATAR kemi...


är det inte över snart?
godnatt (om beräknat tre timmar)

smörig.

Det är bara att inse.. jag är jävligt duktigt på att smöra för lärarna.. det är nästan hemskt faktiskt.
Undrar om det är just den förmågan som fått mig igenom de här tre åren? Hemsk tanke..
Fast enligt mig är alla sätt tillåtna då det gäller att få bra betyg:P


Ogillar skarpt att vara ensam i lägenheten, det är mkt bättre och trivsammare med sällskap, iaf ett speciellt sällskap:)
Nu är det bara jag och kemiboken.. *litet suck*..

Skriver kanske ett eller två ord lite senare.. nu blir det plugg (konstigt nog).

två-veckors-planeringen.

Sitter just nu och tittar på en pappa som är ute och hjälper sin son att lära sig cykla utan stödhjul.. kommer så väl ihåg den dagen då jag cyklade "själv" för första gången.. vad jag längtar tillbaka till den tiden ibland, inga krav, inget ansvar.. då problemen var i form av att jag inte kunde cykla lika långt som Nattis innan jag ramlade.. eller som i ettan då man var deprimerad över att man inte var först i matteboken..

Saker och ting förändras tydligen.. vet dock inte om det blir bättre eller sämre..

23 dagar kvar nu.. såhär nära har det aldrig varit.. såhär mkt har jag aldrig haft att göra.. och såhär lite motivation har jag aldrig haft förut..

Min tvåveckors planering (säkert väldigt intressant.. eller så inte, men måste klaga någonstans..)
v 20:
tors- Kemi halvkursprov
v 21:
mån- nationellt engelska
ons- inlämning samt redovisning projektarbete
         fysik kursprov
fre- inlämning samhälleuppgift
+ att projekt och företagande ska vara klart, att jag har ett engelska nationellt som jag missat, engelsk nationell speak,  rester i engelska och en rest i hästkunskap..

Underbart eller så inte...
Nu ska jag ta mig i kragen och plugga kemi...

helgen.

Förstår inte hur det kan snöa i maj.. trodde att jag såg (kände?) i syne när jag var ut sent i går kväll. SUCK (med ritkigt stora bokstäver). Tack o lov försvann det lilla vita som kom men kan ju inte precis påstå att det är så varmt och skönt ute..

Helgen var iaf väldigt lugn och skön (måste spara mig innan studenten).. på fredag kväll blev det bilåkning, Sandra kom in till stan och hann även träffa Iza någon timme.. och även Evelina.. väldigt trevligt:)
Lördag var väldigt varm och skön, dagen spenderades först i staden med lite glassätande och sedan grillade jag, Tommy och mor och sen åkte vi in till stan igen för att träffa... ja.. en massa folk och spala brännboll och kubb, mäkta stolt är jag som var med i det vinnande laget, dock tror jag inte att det var min delaktighet som gjorde att vi vann;P
Och söndag då.. plugg, plugg och mer plugg..

Ny vecka vilket känns en aningen tungt. Är otroligt mkt att göra, men vill inte riktigt tänka på det nu. Lite lyx att jag är ungefär ledig idag iaf, har bara engelska mellan 15.40-16.45 men det fungerar, ska precis åka till skolan för att fördjupa mig i projektarbetet..

tusen tankar.

Visst finns mirakel

Och för mig är det faktiskt du

I dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu

Och allt

Är så enkelt och så självklart

Så skrämmande och underbart

Mitt mirakel är du.




Enbart för att den texten är vacker och för att jag har en funderarafton.

När någon stänger en dörr så öppnas ett fönster.






Kan bli tokig för mindre.
Plus att jag verkligen hatar att det är 30 skoldagar kvar- tänker strunta i dem alla (tomma hot kallas det där, men de är härliga att skriva).

Godnatt.


Dansgalan i Nälden 2008.

Är seg på att skriva som vanligt, men ska iaf försöka mig på en sammanfattning av lördagskvällen och dansgalan.

Lördagen började med en förkyld Fanny, efter lite snurrande ner till Krokom och några meter längre ner i byn så kom jag hem precis när Sandra dök upp. Snicke-snackade ett bra tag samtidigt som vi gjorde oss färdiga och sedan bar det av till Nälden tillsammans med Tommy. Förfestande hos Lars och Tina vilket var väldigt trevligt:)
Bra sällskap och rätt musik är receptet på underbara förfester:D
Senare på kvällen blev det dans, absolut lika trevligt som det alltid brukar vara  i Nälden:)

Fick skjuts av Jonas hem till Aspås, hoppade dock ur bilen lite tidigare och stackars Sandra fick sova själv hemma hos mig, men så kan det gå;) Överlevde gjorde hon iaf.

Min förkylning blev dock inte precis bättre av Nälden-äventyret, stannade hemma från skolan igår och idag skippade jag sista lektionen.

Så nu funderar jag skarpt på att sova ett tag innan jag ska kämpa vidare med projektarbetet...

sista april.

Så har ännu en sista april passerat (och tänk bara hur många som är kvar!).
Brukar ha en tendens till att totalt sabba den dagen varje år men igår hade jag en väldigt trevlig kväll.. så tack så mkt:)

Är underbart med lov, gör  inte något vettigt alls.. men det kanske man inte behöver göra jämt heller, ibland är det bara så skönt att ta dagarna som de kommer.. trvis väldigt bra med det just nu:)

Nej, nu lockar en pizza i Krokom väldigt mycket..:)

RSS 2.0