Semifinal 3:7

TIMRÅ VANN!!!

och kvällen blir underbar!!!

förfestande med älsklings Skrutt.

Jag skyller mitt dåliga sexliv på min mor. Allt hon sade till mig var att mannen skulle ligga överst och kvinnan underst...........i tre år sov vi, min man och jag i våningssängar.

Denna lilla historia hittade Skrutt just i en väldigt bra bok.. jag tror inte att varken hon eller jag är speciellt nykter.. så därför ursäktar jag som vanligt stavning och annat konstigt:P

Tredje marchen pågår just nu.. 3-2 till Timrå just nu.. jag håller tummarna:)

Dagen har för övrigt varit lugn, lämnade in balklänningen för tillfixning, hon sa att jag var snyggare och smalare än förra året.. Tackar för det;)

.. har redan blivit någon shot för mkt, Sandra tvingar mig..

.. nej kära ni, uppdaterar när Timrå vunnit om 4 minuter...

Semifinal 2:7.

2-1 till HV.. illa..

Men.. måste ju berätta om gårdagen, den bästa någonsin tror jag nästan!
Jag, Skrutt och Iza var som sagt till Sundsvall på shoppingtur.
Dagen började med tidig avfärd i en svart Merca från Aspås (Pärlan fick vila hemma).. duschade och fixade mig i lägenheten medan Iza snällt väntade. Där innan åtta plockade vi upp Sandra i Valla och sen ville inte bilden starta.. dock började den leva efter ett litet tag och jag började köra mot S-vall, Sandra chaufförade ett litet tag också innan jag fick köra in i staden. Efter en präktig vurpa på parkeringen (by Fanny) så slängde vi i oss lite mat och sedan började det roliga.. en MASSA shopping!! Handlade som vanligt alldeles för mkt, men är faktiskt riktigt nöjd med mina inköp. Gladast är jag ändå över att både Iza och Sandra hittade en varsin mösspåtagningsbalsklänning (suck vilket ord..).. Där på eftermiddagen började vi bli trötta.. och med tröttheten kommer flummet.
Gode Gud.. tur att man får göra bort sig i andra städer.

Bäst var ändå det på restuarangen.. Upptäckte igår att man inte ska prata hemlighetsstämplat snicksnack högt på en restuarng, speciellt inte när servitören kommer fram; " Ursäkta, får man störa i det heta samtalet".....
Hahaha, snacka om att han möttes av tre rätt röda ansikten;)
Privata samtal sker hädanefter på privata platser;)

Mkt trötta bar det iaf av hemmåt på kvällen, Sandra körde snällt nog nästan hela vägen:)
Fick förresten en väldigt charmig (?) Rosa Pantern av Iza, hon lyckades övertala mig att lova att den ska hänga i min bil.. "råkade" dock glömma den i Mercan;)

Tack flickor för att ni är så underbara!! Det måste vi göra om snart!


Nu ska jag sova så att jag orkar stiga upp imorgon, ska ju lämna in min balklänning för tillfixning:)
Godnatt.

Semifinal 1:7

Timrå-HV71..... 5-3;)
En väldigt bra början:D

Och imorgon blir det en efterlängtad resa till Timrå-land. Fast det blir ingen hockey utan shopping med Iza och Skrutt:) Och ingen anar hur mkt jag längtat efter detta!
Det ska bli underbart kul! Känner mig på äkta shoppinghumör;)

Dagen har varit lugn, en härlig skotertur blev det:) Tack tack:).. Kom ju på att en skoter inte skulle vara så dumt. Dock är nog detta en idé som jag snabbt ska försöka få ur huvudet. Tror att jag och en skoter skulle betyda döden. Kan tyvärr inte rå för att jag älskar fart;)

Nu ska jag duscha, hänga tvätt, bädda nytt i sängen.. och ja.. bränna lite skivor.. suck, vill sova nu..:P..

Godnatt så småningom iaf:)

Laxsjö.

Påskdansen i Laxsjö blev det igår. Men eftersom jag jobbade i helgen blev det att åka dit som chaufför. Hade dock riktigt kul ändå.
Trots att jag kände mig gammal, stel och oindansad:P

Skjutsade Olof + några till i en dum passat. Jag och bilen kom inte överrens.. men det gick ritkigt bra ändå.
Lika roande som vanligt att köra herrarna;)
Kom i vanlig ordning hem vid 05-tiden och klev sedan upp sju för att åka till travet och jobba.. DET kan jag säga var ritkigt segt! Men lever gör jag:)

.. och solen har lyst så fint på mig hela helgen också:)
.. och nu blir det en massa efterlängtad sömn, tummen upp för lovet måste jag säga!

Imorgon väntar första semifinalmatchen mot HV71.. riktigt spännande och nervöst:)

Godnatt.

Kvartsfinal 5:7.

TIMRÅ TILL SEMI:D:D:D
Och jag är LYCKLIG.
Ikväll vann vi överlägset, 5-0;)
Underbart!
Hejdå till Modo... ;)


image22



Dagen har varit mindre kul, tänker aldrig mer göra nått sånt som hästskötarexamen igen (och då var det bara den lilla)..
Uscha för sånt.. Tur att kvällen var bra iaf:)
Morgondagen tror jag däremot mer på, blir UF-mässa och det ska faktiskt bli kul:) Tror att TORSTAS monter kan bli bra, vad kan den annat bli när det är Ns som fixar och trixar?;)

Gårdagens bästa citat by Sandra: "Vi är som Vi är och tack och lov att Vi har varandra för de!"

Nu ska jag sova och drömma om seger.
Godnatt

Kvartsfinal 4:7.

Blev tråkigt nog inte fyra raka för Timrå.. Modo var lite för taggade på hemmaplan. Men för att hålla humöret uppe, tre matcher återstår och vi behöver bara vinna en av dom:)
Håller tummarna för morgondagens (eller för att vara exakt, dagens) bortamatch (igen..).

Har suttit uppe och pluggat (?) häst. Blir ju tvingad att göra lilla-hästskötarexamen imorgon så nu har jag försökt läst på det sista, dock är det mkt svårt eftersom det egentligen är prov på allt man lärt sig.. suck, vill inte..
Men det får väl gå det med..

Har köpt en studentklänning idag, den första eftersom jag anar att jag minst hittar två till innan det väl är dags, är ju faktiskt 80 dagar kvar och då kan mkt hända;P.. Väldigt fin är den iaf, enkel och stilren:)

Är ruskigt trött så det blir sängen nu.
Godnatt!



(jag vill inte ha några elaka kommentarer på det här inlägget tack!)

Kvartsfinal 3:7.

Igår kväll spelades den tredje matchen.. och Timrå.. vann igen;).. Tredje raka och nu återstår som sagt fyra matcher, om de vinner en till av dem (vilket uppenbarligen inte verkar så omöjligt) så kan ju Modo säga adjö.
6-3 blev det iaf:)

Gårdagskvällen var bra men denna dag känns lite tyngre. Har mkt plugg och dessutom ska hunden trimmas lite grann (nog jobbigt att bara ta tassar och nos). Söndagar i sig är en väldigt jobbig dag eftersom man vet att det är måndag imorgon. Att jag dessutom kommer att ha en mördarvecka gör inte saken bättre.
Men håll ut, snart är det påsklov:)

så jaa.. god morgon.. och ha en bra dag:)

Kvartfinal 2:7

Timrå vann igen, 5 mål jämfört med Modos ynka 2. Bra jobbat:D
Hehe, det här börjar bli bra;)

Dagen bestod av två lektioner på pc, fysik och sen en väldigt ensam kemi.
Och sen har inget mer intressant hänt.
1 dag till helg och så vann ju Timrå- det är det som är bra.
Resten känns en aningen jobbigt just nu..

Nu ska jag sova. Har ju ridlektion för H imorgon igen. Någon som kan massera en sliten kropp hela helgen?

..och vart tusan håller min balkavaljer hus?

godnatt.

Kvartsfinal 1:7.

Timrå vann;) 3-2.. och Modo var lika dåliga som vanligt;P..
Men om jag ska vara lite allvarlig, det kommer att bli riktigt tufft det här eftersom lagen faktiskt är ungefär lika bra. Det var en hård match ikväll.. och det kommer de andra matcherna också att bli..
Trots det är jag riktigt, riktigt stolt:D.. (synd att jag inte var på Tullis nu Kling;))

Känner mig något bättre idag faktisk. Imorgon blir det skola.
Och jag och Li har varit otroligt duktiga som suttit på biblioteket och pluggat idag, dessutom har jag pluggat en hel del här i lägenheten också:)

Nu är det dock dags för sängen. Ska hänga tvätt först och sen ska jag lägga mig och läsa "Att köpa eller köpas- frihet och makt i sexindustrin".

Godnatt.

stackars mig.

Första dagen efter lovet.. och jag är sjuk, vilket kanske inte är så ovanligt.
Var iaf iväg till doktorn. Har bihåleinflammation och fick medicin, så nu blir jag nog frisk:)

För de som läst Sandras korta kommentar vet lite hur kvällen slutade i lördags. Blev ingen bio eftersom jag körde en volvo V70 fullastad med medelålders män (skäms lite över att jag var tvungen att köra volvo..;P). Hade iaf ordentligt kul som chafför. Kom dock hem klockan 05 så var lite trött igår.
Hade då hunnit sett en bra bit av Jämtland, iaf Nälden, Kaxås, Kougsta, Alsen och så Aspås såklart.. Bytte ju bil där i Kaxås också till min Pärla, råkade dock missa Marcus som sov i bagaget på volvon så han hade vaknat upp, väldigt frusen vid sex-tiden, ajaj.. illa;)
Fick iaf bra betalt för kvällen, och då körde jag inte ens min egen bil;)

Eftersom det inte blev bio så hyrde jag, Iza och Skrutt några filmer och så hade vi det mysigt i lägenheten istället:)



Eftersom jag var på besök hos doktorn idag i stan blev det en snabb shoppingtur också (orkade knappt med det.. staaackars mig..;)) Köpte iaf Escadas nya vårparfym. Den luktar precis lika gott som de andra:) Är tredje året som jag köper den nu och kan inte förstå hur de år efter år kan komma med något så underbart!
Köpte även en bok, 1001 cocktails.. blev riktigt partysugen faktiskt;) Ska bara försöka komma iväg till Tyskland efter påsk så att jag kan fylla upp barskåpet.. är olidligt tomt där nu:P

Lyssnar för övrigt på Nordman just nu (hans första skiva).. kanske lite illa, men snacka om minnen.. hahaha.. jag och min första kärlek. Dock är det nog inte så romantiskt som jag tyckte då, men är man fem år så har man kanske lite andra åsikter.. haha..

Nu ska jag sova ett tag.. måste bli frisk snart!

veckans nyhet.

Veckan nyhet är bekräftad:
Yran och Fäviken ligger på olika helger i år:D.. och det är helt UNDERBART.

Fäviken först den 25-27 juli, sedan börjar stråket och så Yran 31 juli-2 augusi:)
Partysommaren är räddad, kanske att livet efter studenten inte blir så tråkig ändå..
Har ändå bestämt mig för att det blir jobb i sommar, vart vet jag dock inte än..





Ikväll blir det bio med Iza och Sandra:) Ska bli jättekul att hitta på något utan islag av alkohol:P.. och bio är ju väldigt trevligt som sagt så ja, längtar:)
Åkte även på att vara chaffis åt Olof + 4-5 till män i mogen ålder (?).. Just snyggt det, jag och dom, jag-nykter, de-onyktra. Dessutom ville de inte åka min bil (mkt förvånad;P) så ska antingen köra cheva-pickup eller nyare audi. Om jag får välja blir det pickupen, tror att den är bäst att tyna:P

Funderar skarpt på att sova lite, lär ju inte bli mkt sömn i natt:S...

bland det mysigaste.

jag vet är att bara sitta och fika med Iza och Skrutt.
Och det har jag gjort idag:)
Blev Pause som vanligt, te och kladdkaka som var riktigt gott:)
Satt där och pratade om livet.. och gjorde upp planer inför våren.
Alla är vi överrens om att det här kommer att bli den bästa våren med massor av party, skratt och fika:D

Blir som sagt en hel del festande (är vi partypinglor så är vi, lika bra att passa på att toka sig innan skolan slutar och allvaret börjar..) men en Sundsvallsresa är även inbokad..och så Näldendansen såklart:)
Tack flickor för att jag har turen att få vara med er:) (blir en aningen sentimental här nu då.. men ni är faktiskt mitt allt:))

Efter fikat åkte jag till lägenheten och städade efter 100-dagars (har inte haft tid förut) så nu ser det ut som vanligt igen, mamma kommer imorgon och hjälper mig att sätta upp lite saker så då måste det vara städat:P

Men förutom det har jag inte gjort någonting, läst ut en underbart bra bok bara. Krigets Vindar, eller rättare sagt, första delen av den, ska fortsätta med andra nu:).. och sen blir det sova.

GODNATT

test1.

Har just gjort ett sånt där högskoleprov-test, tog väl sisådär 1,5 timme att göra och resultatet var förödande.
Det är humor att jag betalat 350 kronor för att sitta en hel lördag och göra bort mig..
..tänk..
.. för det skulle jag nästan ha kunnat köpt ett par nya skor..;)

Sånt är livet. jag tyckte att det var kul iaf, ser nästan fram emot det riktiga provet.. och har ju ändå en månad på mig att hårdträna:)

nu ska jag laga (värma) mat.

babbel.

Kan inte förstå att det ska vara så svårt att plugga. Har hållit på i flera veckor nu, med att ta mig i kragen och börja alltså.. men ändå har jag inte kommit så långt som att ens öppna några böcker.
Känns bara som hjärnan är tom. Och ju mer jag tänker på att jag måste plugga ju jobbigare och stressigare blir det.
Att det dessutom bara är 92 dagar kvar gör ju inte saken bättre.
Sen går det inte att göra något.
Mkt märkligt att jag väljer att plugga nästan fem år till.

Längtar efter våren.. längtar så att det nästan gör ont. Och det känns väldigt hopplöst när jag tittar ut på snön. Det är ju så mycket, hur ska det någonsin kunna försvinna? Jag börjar bli orolig...
... varför tar man inte de arbetslösa i Sverige och låter dom ta bort snön? Frakta den långt, långt bort. Kanske att man kan göra polarisar av den. Så har man löst två problem - arbetslöshet och klimatfrågan.
Gud vad världen skulle vara bra om jag styrde den;)

Nu MÅSTE jag plugga, ska i panik kika igenom projektarbetet.. och sen ska jag nog plugga lite högskoleprov. Är precis en månad till det nu.. men jag kanske går på turen, den 5:e verkar ju vara en bra dag för mig och prov. Tog ju körkortet en sådan dag.
Och på tal om det, Grattis Fanny som haft sitt körkort i fyra månader idag:)

Sen ska jag dammsuga bilen, den är så skitig så att jag inte ens vill sitta i den..

Slut på planlöst babbel.

pigga jag.

Nu är jag hemma.. igen.. har blivit mkt rännande hit och dit på senaste tiden.
Helgen blev väl inget vidare. "Konstigt" nog blev ju jag sjuk (mkt förvånad:P).. Någon slags vinterkräksjuke-historia, något mer vill jag inte gå in på det, men känner mig fortfarande mkt matt, lite som om jag kommer att gå i bitar om jag rör mig för mycket:S
Lyckades dock ta mig hem igår och det känns som sagt riktigt bra:)
Har iaf kommit underfund med att mormor är 100 gånger piggare än mig, det skiljer ju bara sådär 68 år mellan oss, plus att hon just haft två hjärnblödningar.. vart är jag på väg;P

Imorgon hoppas jag på mys-fika med Iza och Skrutt:)

RSS 2.0