kommentar.

Kommentar av Sandras kommentar:P;

Vet mycket väl hur det är att vara själv.. har som varit det de flesta åren i mitt liv som ensambarn..
och har då aldrig haft något problem med det.. och har det egentligen inte nu heller.
Om jag blir själv någon dag så visst, har inga problem med det.. men..

.. nu.. varför välja ensamheten när jag just nu har möjlighet att vara med den personen jag älskar?
Man blir både bekväm och van vid sällskap när man väl har fått det:)
Så även den som inte är ensam jämt måste få klaga lite...

... jag vet att du har märkt det förut Skrutt och kommer att märka det igen:) Människor är flockdjur;)



Idag har det advent-pysslats och har utan tvekan finaste lägenheten i stan just nu:D

godnatt.


mår dåligt.

Här sitter jag i min (vår) lilla lägenhet.. och är.. ja väldigt "otippat".. sjuk.
Lite som vanligt kanske, och jag är så jävla sjukt less på det!
Vinterkräksjukan eller vanlig magsjuka.. vad vet jag..? Mår som ett litet as iaf och som sagt. Det blir inte bättre av att sitta här själv...

Hatar verkligen ensamheten. Och fattar egentligen inte varför. Har ju faktiskt bott själv ett bra tag där i odensala.. så varför..? Är det så att jag blivit totalt beroende av min älskling eller varför känner jag såhär?
Blir ju inte bättre av att han knappt syns till, övertid..övertid..övertid.
Vilket självklart är bra, men inte när jag är sjuk...
Är inte en sån som trivs med att vara hemma 13 timmar själv.. hela tiden.. med tanke att restrerande typ 7-8 timmar går åt att sova så ja..

Fattar dessutom inte varför jag precis ska bli sjuk nu.. när allt är som mest stressigt å jobbet och när jag verkligen behövs där. Igår kom en säljare från svanefors och jag lyckades vara med i en timme innan det kändes som om jag skulle kräkas bland tygerna.. får väl hopas att jag är så pass pigg att jag kan ta mig iväg på jobbet imorgon när någon från arvidsson kommer för att sälja vår.. är synd om jag ska missa allt det med tanke att Hans slutar imorgon och jag kanske ska ta över.. går som sagt upp på heltid nästa vecka.. det är trevligt iaf:)

Nej..ska väl göra något stillsamt i min ensamhet, kanske kika på ännu en film..

vitlök.

Dumma, dumma öra..
Vaknade upp i går natt med väldans värk i vänster öra. Trodde nästan att örat skulle trilla av.
Var till och med tvungen att ringa mamma för att få lite tröst och råd.
Försökte sova lite men det gick inte så det slutade med alvedon, ipren och en vitlök... och tamme tusan, vitlök i örat är ingen dum grej det:P

Vaknade upp vid sex-sju tiden och var helt säker att jag skulle behöva en läkare, men örat gjorde inte så värst ont längre så jag struntade i det.
Kurerade mig på min lediga dag med ännu mer vitlök (vet ni hur hungrig man blir av att känna vitlöksdoften hela tiden... och vet ni hur äckligt det luktar efter ett tag!?.. haha)..

..Idag var det dags för jobb igen, värken var i princip bort men däremot hade det slagit ut balanssinnet tror jag för jag har känt mig yr och dåsig hela dagen, lite som en gratis fylla;P.. så det blev inte bättre än att ändå ringa läkaren..
.. dock fick man ju inte ut så mkt av honom. Han sa att trummhinnan var irriterad och att det skulle gå över.. så det lär väl bara vara att vänta...
... och kanske kurera sig med mer vitlök?;)

Är hemma själv ikväll eftersom min kära pojkvän jobbar över.. Lite ensamt men lite skönt ändå, önskar ju dock att jag mådde bättre..
Nu blir det Halv åtta hos mig.. och sen BONDE!!

Halloween och glada nyheter.

Åh.. vilken Halloween kväll det blev! Så sjukt roligt då:)
Började redan tidigt att fixa mig och mamma och var väl klar där vid femsnåret.
Då hade redan Lars och Tina kommit. Blev lite fördrinkar innan avfärd mot Aspåsgården.
Tommy och Lars som Bröderna Fluff - helt enkelt skitstygga
jag och Tina som Svarta farliga Änglar (helt omedvetna om varandra men så bra det blev:))
..och så mamma som en väldigt charmig häxa;P

Blev fördrink, mat, underhållning, skratt, flams och dans där inne och tror nog att alla hade en riktigt trevlig kväll..
Själv blev jag ägare till två blåmärken på låret.. och ja.. vem vet hur de kom dit?;)

Tack alla för en toppenkväll!



Igår, måndag var jag ledig och då blev det en tur till Åre med mina donnor! Var så roligt att träffa Iza och så roligt att umgås alla tre:) Blev lite lagomt med shopping, satt mest och åt, pratade och skrattade..
Haha, härdade Sandra lite i bilen. Tror det var länge sedan hon fick diskutera ordentligt om vettiga saker (eller åtminstonne lyssna);).. Pratade även framtidsplaner som inte ska nämnas här och hade det bara allmänt tok-mysigt!



Idag har varit en minst sagt händelserik dag. Började med att jag pratade med en studievägledare och vi beslutade tillsammans att jag ska sluta plugga upp mina gymnasiebetyg eftersom det känns som om det är riktigt onödigt (kan ju hoppas att jag kommer in på ekonomprogrammet ändå vilket jag tror).
Det kändes verkligen som att en börda flaxade iväg. Nu kan jag slappna av och andas igen.. Inte för att jag inte gillar att plugga, lär ju ändå måsta göra det senare.. men att plugga något man redan pluggat känns onödigt..

Och inte nog med det. Kom på jobbet och där var det lite kaos. Hans, vår butikschef har ju sagt upp sig (tråkigt nog) så det var samtal hit och dit om hur framtiden ser ut. Och jag tackade ja till att gå upp på heltid:D Ska iaf se hur det går den närmaste tiden:)
Är så sjukt glad! Älskar pengar...pengar... pengar;)


Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem, sen blir det till Maxi för att veckohandla och sen ikväll ska jag bara njuta av mitt liv!!:)

RSS 2.0