50-års fest

Japp, så spenderade jag som sagt lördag kväll. Och det var verkligen så underbart som jag hade hoppats på!
Tror att vi alla tyckte det:)
Vaknade på lördag morgon av att det serverades champangefrukost för svärmor.. var ju tyvärr tvungen att åka på jobbet så det blev ingen champange för mig..
Jobbade några timmar och sen var det bara att skynda hemåt för att sminka Liz, mamma och hjälpa Linda med lite smått och gott. Och dessutom hann jag även fixa mig själv. Lyckat;)

Blev trerätters och underhållning på Aspåsgården sen, var ungefär 110 personer så det var jättekul. Blev även dans på kvällen med favoriterna Mickeys:)
Så ja, Finns det något härligare än då man får vara fint klädd, dricka alkoholhaltiga drycker och dansa till bra låtar?;)




Absolut ett minne för livet!

inför festligheter.

Puh... Nu har jag "stånnan" att skriva..
Har varit riktigt mkt här nu en vecka.. beror väl största delen på nya jobbet.. som för övrigt känns jättebra:)
Stormtrivs verkligen!
Så kom gärna in och hälsa på någon dag, jobbar ungefär precis jämt mellan 12-16:)

Fredag kväll, men jag har inte fått gjort helg än.. jobbar imorgon också men sen så:)
Imorgon klockan 14.00 börjar det roliga.. då blir det hem till Aspås för att sminka och fixa hår på en massa människor (inklusive mig själv) och sen blir det 50-års kalas med det stora K:et! Svärmor och en annan 50-åring, så det blir fest med god mat, dans och en riktigt stilig kavaljer. Kort kommer garanterat:)

Har verkligen sett fram emot den här festen och jag tror att den kommer att bli lika underbar som jag fantiserat om:)

Nu blir det en dusch innan det är dags att börja förbereda inför morgondagen:)

livet leker.

eller vad är det frågan om? Allt går som ett spett, rakt och perfekt:)
Börjar tro att någon kastat ett lyckopiller i maten eller att gud bestämt sig för att försöka få mig in i hans gäng.. eller han jag kanske hjälpt en trollkunnig tant över gatan? Något är det, för såhär tur brukar jag inte ha.

Fick jobb idag, ett riktigt jobb som jag bara drömt om.. kan faktiskt inte tänka mig något bättre än att jobba med heminredning.. var på intervju på Pontus Ericsson och nu på eftermiddagen ringde Hans och sa att jag fått jobbet:) LYCKAT!!:D
Är riktigt, riktigt glad:)

Nej nu blir det tacos hos Ängehov:)

vårdslöshet mot borgerstånd.

Det bästa med att plugga juridik är allt intressant man får reda på, dvs att hela samhället verkligen är uppbyggt av enbart en massa luddiga lagar som ingen ändå förstår. Intressant. Och kanske lite skrämmande.

Insåg igår att jag faktiskt kan bli dömd för vårdslöshet mot borgerstånd.. vilket betyder att man blir åtalad för slösaktighet.
HAHA.
Har kommit in i en ond shoppingcirkel som förövrigt är väldigt rolig.. så länge man inte inser att visakortet faktiskt gråter på allvar.
Men kan inte rå för att vi snart får lägenheten.. och att det är så kul att köpa saker till den..:)
Igår blev det två kuddfodral.. i brun päls... grrr;)

Att vara arbetslös är skönt (iaf ett tag tror jag).. men vet ärligt inte om jag kan kallas helt arbetslös, kommer nog att jobba en hel del på hemtjänsten som det verkar.. söndag blir första gången..

Så vad gör jag då?.. Just nu sitter jag i Tommys rum, lyssnar på sorglig musik och skriver blogg.
Har sovit länge (för länge tycker visa;)).. och sen blev det frukost framför tv:n.. P.S I Love You.. en riktigt, rikigt bra och rörande film.. vilket fick mig att börja lyssna på snyftmusiken.. dock tycker jag inte synd om mig själv som man ofta gör när man lyssnar på sån här musik.. nej, kanske att jag är den lyckligaste människan på jorden ändå..
har ju någon som ingen annan har<3

Nu när jag skrivit klart och lyssnat klart så ska jag traska hem till mig (mamma är ju i sundsvall) och städa upp bland alla saker på mitt rum, flyttsaker, räkningar, gardiner, kläder och ja.. en massa andra saker..
Sen ska jag nog sy lite, vara lite kreativ:)

Vi hörs snart.

den långa uppdateringen om allt som ibland kan hända.

Voilà, äntligen!
Frågan är bara vart jag ska börja..?

Hade ju lovat lite mer från Ibiza, men sitter vid fel dator nu så har inga roliga kort att visa.. (är kanske rätt bra ändå;P)
Men ja, kan inte annat säga än att jag LÄNGTAR tillbaka!!
Vi hade underbart väder (lite molnigt första dagarna bara), vi solade, vi badade, vi åt god mat och vi.... ja.... hade det underbart på alla sätt och vis;)

Veckans bästa kommentar var helt klar; "Du kjamas konstigt du"
.. ingen förstår men någon vet vad jag menar;)
En massa shopping blev det såklart; alldeled för mkt sprit, kläder och parfym - sånt som hör utlands-shopping till helt enkelt.
Väger seriöst två kilo till efter hemkomsten, blir till att (någon gång) träna bort det:P.. Men man kan helt enkelt inte rå för att maten var gudagod.. dessutom var det någon (nämner inga namn) som tokköpte en massa god brieost.. gissa vem som åt av det?;)
Nej, vi vill ha mer sånna semestrar, där man bara får gå runt och inte bry sig om något annat än personen man älskar
TACK!

Vad kan jag säga om dagarna efter hemkomsten då?
Började med flyttning och fest.. Hade verkligen GRYMT kul på krogen, det hade vi nog alla.. eller ja.. vi som inte var för fulla och fick stanna hemma såklart... hmm....... Iza....;)
Resten av den helgen blev packning, körning av möbler och kartonger och sen städning.. inte kul när man är bakis kan jag lova:P Världens största tack till Skrutt, Iza och Tommy som hjälpte mig! Guld värda!

Måndagen efter insåg Fanny att hon var arbetslös - vilket i mitt fall betyder PANIK..
Började dock jobba på SvD redan på onsdagen.. där jag inte riktigt passade in, eller ja.. deras löner fungerar inte för mig..
Så en vecka blev det där, slutade idag (ny erfarenhet rikare iaf, kan klart tänka mig att jobba extra där senare)..
Så idag är jag alltså arbetslös igen - utan panik.
Var nere och pratade med dem på resurspoolen idag, så det blir att extraarbeta på hemtjänsten nu framöver, så pass mkt det går och så mkt jag får.. ska bli intressant att se hur jag klarar mig på det...

Mer då?.. Jo har ju börjat plugga juridik på halvtid, sjukt intressant.. inser bara att jag kommer då ryggproblem, lagboken är tung som få;P

Men bäst av allt är ändå att jag och Tommy fick lägenheten på Brunflovägen.. Kan inte tro att det är sant, men inflyttning blir det den 1:a november... Var i Sundsvall i helgen och shoppade bort flera tusen på Ikea - Riktigt kul:)

Nej, nu ska jag göra något vettigt.. iaf försöka..
Ska uppdatera oftare.. nu när jag är arbetslös och hinner;)

RSS 2.0