god jul!

Äntligen... lugnet har kommit!
Fanny slipper yra runt som den höna hon ibland kan vara och nu njuter jag faktiskt bara...

och gott folk.. GOD JUL på er! Såhär en dag försent, men ändå är väl inte julhelgen över än?
Det hoppas jag inte iaf, för jag vet någon som inte besökt min kära andra hälf än, och något mer sägs det inte om den saken;)

Julafton var som vanligt en härlig tillställning, blev julfrukost hos Tommys farmor och Runar (som som vanligt inte består av enbart gröt utan av ett helt julbord).
Proppmätt och med huvudpin blev det en sväng upp till Aspås för att hämta en migräntablett och sen illfart till stan för att börja fixa inför kvällen.. och vilken kväll det blev:)
Vår första alldeles egna JUL!!:)
Stort och underbart gott julbord med gäster som mamma, Tommys familj, min mormor o morfar, Tommys farmor och Runar och så min älskling Joy såklart!

Blev att proppa i sig mer julföda och sen en massa fina julklappar att öppna.. Fick alldeles underbara julklappar, tex en massa bra presentkort (bla på massage:)), vinställ, väggord, ljusstakar, pengar, ostbricka, vantar, strumpor och en massa mer:).

Väldigt trött och nöjd somnade jag snyggt i stackars Tommys knä när vi myste i soffan till Göta Kanal på tv4;)

Dagen var tänk att bestå av drickande och sen juldagenfirande på g3, men då mitt huvud inte är 100 bra än så skippade jag det.. blev mat i Aspås istället och ikväll blir det bio, AVATAR.

Så nu sitter jag här hos mamma och njuter.. och tänker tillbaka på den tiden man satt här framför just den här datorn hela nätterna och lyssnade på cascada och fixade på sin lunarsida...
... det var tider det!!;).. Usch..ibland längtar jag faktiskt tillbaka till den slappa, men väldigt allvarliga (iaf vad man själv tyckte) tiden.. Undrar om jag någon gång kommer att längta tillbaka till just det här, det som händer nu...?...

... än en gång... god jul!


julstämning.

Åh vad jag älskar allt som har med julen att göra!!
Tillhör verkligen den där kategorin som avgudar julen:D

Finns det tillexempel nått bättre än att köpa klappar? (även fast att det är rätt kul att få dem också;P)
Är dock lite svårt att hinna med detta när man jobbar heltid har jag upptäckt.. tur att lunchrasterna finns samt att jag jobbar mitt i staden annars vet jag inte hur det skulle gå till?

Igår blev det bakning hela dagen lång kändes det som, blev 120 lussekatter som smakar riktigt bra. Tydligen hade vissa synpunkter på att de var lite små men det är väl bättre att tugga i sig små sötsaker än stora;).. och om man inte är nöjd får man faktiskt ta två!
Idag och fyra dagar framåt är det jobb som gäller.. får panik när jag inser att jag bara har en ledig dag till fram till jul (förutom nu på söndag men den räknas inte).. usch och fy!

Neee.. ska ta och leta reda på min sambo, såg han utanför för en halvtimme sedan och sen vet jag inte vart han tog vägen.. kanske har han åkt för att koppla in en tvättmaskin..?

advent-fint.

Bilder från lägenheten på det fina (kanske överdrev en aning med stans finaste lägenhet, men är grymt nöjd iaf:))








Idag har det varit jobb hela långa dagen. Är trött så in i ***.... Har sovit kasst i natt och vet ej om jag ska skylla på fullmånen eller läskiga gruvarbetare som hugger folk i huvuden med en hacka.. vad vet jag..? Hoppas på bättre sömn i natt iaf, annars avlider jag imorgon...

så.. godnatt!

RSS 2.0