god jul.

Tänke bara önska alla en sådär ritkigt underbar och fin fortsatt julafton:)
Sitter här i Aspås väldigt mätt och belåten. Känns lite som om man kommer att överleva på den här julmaten minst en vecka:P
Väntar just nu på paketöppning.. lika spännande som vanligt!
.. så ja.. njuter för fullt av den underbara stämningen.. och tänker fortsätta göra det minst två dagar till.
Livet är allt underbart:)

GOD JUL

juletid.

Dan före dan, före dan, före...
...ja det går ju faktskt att räkna nu, dagarna fram till julafton:)

Julstressen är i full gång, iaf på jobbet, men kul är det, arbetar ju bäst under stress så;P.. Riktigt härlig stämning är det också, både bland personal och kunder:)
Fast längtar ändå efter lite ledighet, dock blir det inte mkt av den varan, men lite ledigt blir det ju på de röda dagarna iaf, alla kan ju inte ha lika tur som min älskade pojkvän som har 18 lediga dagar att se fram emot:P

Julstöket  har även börjat. Bakat pepparkakor och godis.. och mer godis blir det, dessutom lussekatter och så ska jag även ge mig på att lägga in sill, kan ju bli intressant..
Dessutom har jag så smått börjat slå in julklappar, och jag verkligen älskar det! (vet att säkert 90 procent av befolkningen hatar det men ändå:P).. I år blir paketen vita och silvriga, med en massa fina snören:)
Som ni säkert förstår så älskar jag julen.. och speciellt dagarna innan, det är liksom nått som bara råkat bli så.. kanske att jag blir botad någon gång..

Ikväll är det iaf ledigt från julen. Blir en lugn kväll med Pälsklingen, ska gå och se Twilight, som Sandra sa "efter att ha sett den så vill man bara hitta en man och ha sex i ett mörkt gatuhörn".. ja, vi får väl se vad som händer, mannen har jag ju redan så;)

Ha en bra kväll!

..."hoppas jultomten varit snäll i år.."...(dagens skönaste kommentar;))

kokosmattor.

Jag HATAR kokosmattor, verkligen sådär innerligt hatar. Förstår faktiskt inte folk som köper dem (men de kan jag ju inte säga högt när kunderna står där på andra sidan kassan och ler så glatt åt sitt nya fynd..)..
Nummer ett. Kokosmattor släpper stickiga små strån som tar sig in på de märkligaste ställena, hellst gillar de att fastna i ben eller i händer.
Nummer två. Kokosmattor rivs.. de är otroligt vassa (vem ill gå på en spikmatta som dessutom stannar kvar på fötterna?)..
Idag har jag prismärkt kokosmattorna, så nu ser mina handleder ut som om jag har försökt dödat mig själv. Kliar gör det också!
Men ska inte klaga så värst mycket iaf.. känns redan bättre. tack!

Är ensam och övergiven hemma, eller ja.. så illa är det inte.. Tommy är på julfest med jobbet och själv ska jag slå till med en utgång tsm med Skrutt.
Har dessutom turen att bli bjuden på middag först. Skönt att inte behöva äta ensam:)
Dock blir det lugnt, jobb imorgon..

RSS 2.0