3 dagar kvar!

Okej okej.. jag är SEG på att skriva.. och fråga mig inte varför, för jag har som vanligt inget vettigt svar..

Allt är bra, lite som vanligt men ändå inte.. idag har jag varit ledig, lite lyx sådär på en helt vanlig tisdag. Har bara pysslat med bilen. Städade först den invändigt och sedan blev det ett bad utvändigt i kylan. Riktigt kallt i snön men det behövdes.. för som det verkar och om allt går för sig så flyttar Pärlan till Dalarna igen, redan på söndag. Sen är man billös:(... men samtidigt behöver vi inte två bilar när vi bor i stan. Ska istället spara och köpa en ny svart pärla till våren;)

På tal om staden.. på fredag flyttar vi äntligen! Alltså goosh.. det är för bra för att vara sant. Ser fram emot det otroligt mycket!!
Blir till att börja flytta saker redan på fredag kväll (så tyvärr.. alla ni som försökt fått oss att följa med på krogen.. vi kan inte det...).. och sen kör Ängehov resten på lördag.. och så sälja bil då eventuellt på söndag... i helgen verkar allt ske:)

Nej, nu ska jag sno Tommys bil och åka in till staden för ett besök hos tandläkaren.
Ska försöka uppdatera lite oftare;)

get smart.

Har kanske just sett den roligaste filmen på länge.. Get Smart.. helt klart grymt sevärd!:) Perfekt film för mig med halvdålig humor;)

Så, vad hände idag då? Inte mkt, men ändå en hel del kan man säga.
Sov för länge.. men det kan bero på att vi inte somnade förän vid 04. Blev iaf en tur ner till Krokom för att måla skåp.
Har ju fått ett jättefint skåp av Liz som vi ska ha i köket men eftersom ingen av oss riktigt kom överrens med den tokgröna färgen så har vi nu målat det vitt (eller för att vara exakt, ljust ljust grått).
Sedan blev det en tur till mamma där jag letade fram gamla tv-spelet, så det blev en hel den minnen väckta, har nog inte spelat på minst tio år så det blev en hel del skratt!

Imorgon blir det jobb, skulle egentligen ha varit ledig men Hans hade gjort om schemat så fick vara ledig på onsdag istället. Klagar egentligen inte.. skönare att vara ledig mitt i veckan när man jobbar lördag. Sen är ju måndagar alltid lite jobbiga...
... fast för varje dag som går så blir det en dag närmare inflyttningen:).. Håller ungefär på att längta ihjäl mig, ska bli underbart skönt!

Nee.. kanske dags att sova.. snart ny vecka...

godnatt.

bowlingafton.

ikväll blev det bowling med älsklingarna.. dvs Tommy, Iza och Skrutt:) Otroligt trevligt och roligt var det.. kan det bero på att jag vann totalt måntro?;) Kände mig bra idag;)..
Sen övergav skrutt oss för att åka iväg och dricka sprit medan vi andra hamnade på Max och sen i Izas soffa.. pratandes en massa strunt.. lika trevligt som vanligt:) Och det blir det mer av när vi flyttar till staden:)

Nej nu är klockan sen.. kanske dags att sova... eller.............?;)

tillslut...

Nu är det dags... STORT SNYFT!!

http://www.blocket.se/vi/18564460.htm?ca=3_s


suck............

äntligen söndag.

Äntligen söndag och min enda lediga dag på 11 dagar:) Kan säga att det är riktigt skönt att bara ta det lugnt.
Men ska verkligen inte klaga. Helgen har varit riktigt bra.
Har ju jobbat, men med tanke hur otroligt kul jag tycker att det är så gör det inte så mkt:)

I fredags blev det bio med Tommy och Skrutt. Såg Rallybrudar, en klart sevärd och rolig film. Skrattade många gånger;P
Igår var vi med Fredrik och Moa hela kvällen. Blev en massa surrande och sen en tur in till staden för att provåka Fredriks nya bil.
Och dag då..? Jaa, ska bara försöka ta det lugnt. städa lite, kanske plugga och börja sy gardiner..

Räknar ju som sagt dagarna tills jag blir stadsbo igen.. 19 dagar tills vi får nycklarna:D

Ja just ja.. vaknade ju upp här för någon dag sedan och upptäckte att min söta lilla rosa mobil äntligen tagit sitt sista andetag.. dock blev jag inte riktigt lika glad.. Totalt död var den iaf så nu blir det till att köpa ny (dum utgift just för tillfället, jag som hade tänkt att införskaffa mig ett psn3 nu till flytten.. men men..) Problemet just nu är bara vilken mobil det ska bli. Just nu lutar det väldigt mkt mot nya Ericsson C905 .. låter bla lockande med 8,1 mp kamera;).. Men den släpps inte förrän v.45 så jag får fundera vidare...

Nu väntar kanske någon slags frukost...

nu glömmer jag att jag är sjuk.

Idag vill jag inte alls erkänna att jag är sjuk och mår väldigt dåligt.
Nej, för om bara någon timme bär det av till höstens andra resa till Sundsvall.
Vi åker enbart ner för att hjälpa mormor och morfar med deras nya lägenhet... eller nja...
... måste erkänna att det är Ikea som lockar.. mest:)
Vi fick ju inte tag på tv-bänken förra gången så gör ett nytt försök.. dessutom har jag kommit på lite annat smått och gott som kan vara nödvändigt;)

Var för övrigt och lämnade och fick påskrivet kontraktet till lägenheten idag.. så nu är det verkligen sant. Jag och "Pälskling" flyttar den första november:) Lovar att jag räknar dagarna!;)

Ha det bra så hörs vi nästa vecka:)






vem är den anonyma som kommenterat förra inlägget..? Blir ju nyfiken;P..


RSS 2.0