ibiza.

Ahh, 21 augusti åker jag och Tommy till Ibiza:D Ingen kan ana hur mkt jag längtar, ska bli alldeles underbart att bara åka iväg till ett (förhoppningsvis) varmare ställe och bara bry sig om varandra.
Dessutom får även jag lite semester i sommar vilket jag verkligen ser fram emot, kan lova att det kommer att kännas riktigt bra att jobba nu när det finns något att jobba för:)



Som ni ser överlevde jag helgen och mina 17,5 timmar arbete, kan lova att det kändes segt igår eftermiddag, men har två lediga dagar att se fram emot nu istället:)
Ska precis åka iväg till Bräcke för att hälsa på Molly, vilket inte blir en sån kul resa som jag hoppats på...
...berättar varför senare..

drömmer mig bort.

Sitter här och drömmer mig bort till varmare breddgrader, hur svårt ska det egentligen vara att bestämma vart man vill åka? Just för tillfället vill jag till Ibiza, men vi får se.. det är ju inte bara min vilja som räknas;P.. Bara det är varmt och att det finns en sandstrand så är jag riktigt nöjd!

Ledig idag och det är skönt, har dock inte gjort det jag lovade mig sj att göra men så blir det alltid, måste bli mer sträng mot mig själv helt enkelt;P Annars håller jag bara på att fixa mig lite inför kvällen då det blir middag på Loftet, ska bli väldigt trevligt:)

Var in och kikade lite på studera.nu alldeles nyss.. min ansökan håller just nu på att behandlas.. shit.. är riktigt nervös, hoppas ärligt att jag inte kommer in, känns betydligt bättre om jag fick bo kvar här ett litet tag till. Dock vill jag självklart bli jurist, men jag vill inte börja plugga till hösten.. men som sagt, när svaret kommer så får jag väl bestämma hur allt blir och tills dess behöver jag inte gå och bry mig alldeles för mkt..

Nu ska jag fortsätta fixningen...

seg som..

...vanligt, men har börjat insett att dygnet inte har mer än 24 timmar.

Den vanliga uppdateringen kanske?
Allt flyter på, har ju börjat jobbat själv nu och det går riktigt bra. Blir dock två lediga dagar nu, skönt skönt:) Sen att jag jobbar typ precis 17,5 timme i helgen spelar kanske inte så stor roll (vill inte tänka på det iaf:P)

Men annars så händer väl inget speciellt, har ju Tommy som fögyller mina dagar tack och lov:)
Var på bio igår och såg Jiddra inte med Zohan, en helt sjuk film med total sjuk humor som ändå fick mig att skratta en hel del.. och ikväll får vi se vad som händer, Linda fyller ju år så vi ska ev. hitta på något roligt:)



Och nu funderar jag skarpt på att sova några minuter, sjukt trött är jag!

ledig.

Ledig idag och det har varit underbart skönt:) Klev ändå upp rätt tidigt för att åka till Torsta och fixa med nya betygen. Blev ju som lite krångligt där när historian lästes in förra veckan, men nu är det ordnat så förhoppningsvis skickades betygen in till antagningen så att jag har en liten chans att komma in på högskolan.

Efter Torsta blev det staden med Skrutt och Iza, väldigt trevligt att träffa er igen flickor:) Känns som om det var jättelänge sedan trots att det bara gått någon vecka.. suck, vad vore livet utan er?;)
Blev även lite shopping idag, fast mindre än igår då jag också var i stan. Insåg just att jag på inte ens en vecka införskaffat mig två nya byxor, två shorts, ett linne, en klänning och en tröja.. stort SUCK, jag är shopping-galen på en alldeles för hög nivå.

Det har iaf gått väldigt bra att jobba, trots förkylning som tack och lov börjar ge med sig. Imorgon jobbar jag sista dagen för den här veckan, är dessutom halvdag så jag klagar verkligen inte.. Lite nervöst att det är min första riktiga dag, betyder alltså att jag ska jobba alldeles själv. Om jag inte hör av mig inom en rätt snar framtid så har jag garanterat gått vilse bland något hus i Krokom, eller så har jag kört vilse på någon skogsbilväg på Rödön..:P

Nu blir det mormors köttbullar.. och sen blir det fotboll. Håll tummarna för Sverige!

jobb.

Ja igår var alltså min första dag på jobbet.
Känns otroligt märkligt att börja jobba, att skolan är över liksom.
Men det kändes iaf riktigt bra igår, en sommar borde jag iaf stå ut och dessutom tror jag att det är väldigt nyttigt, fick helt nya tankar om saker och ting efter bara några timmar.

Trött blir man iaf av att jobba har jag upptäckt, skönt nog fick jag sovmorgon idag så börjar inte förrän 15.45.. jobbar dock till 21.45 så jag lär väl vara totalt död idag när jag kommer hem:P Men men, jag lär nog vänja mig..

Har upptäckt att mitt humör är väderberoende.. vart är värmen och solen?

Nej nu ska jag fixa mig lite sen ska jag ner och surra lite med Mia innan det är dags för andra passet jobb.

mitt nya vuxna liv.

Ojoj.. nu har det hänt mkt.. väldigt mkt..

Först och främst STUDENTEN. Är inte klokt att jag faktiskt är vuxen på riktigt nu! En otroligt rolig dag hade jag iaf med mitt kära "föredetta" NS.. Allt hände lite som i en dröm, har nog inte förstått det än, flakåkningen som var otroligt kul (och snyggast var vi såklart;)), mat och så med släkt och vänner och sedan rådhustrappen klockan tolv, en dag jag aldrigt kommer att glömma helt enkelt! TACK:D

Fredagen blev latdag, jag och Tommy solade och badade hela dagen - bara sådär underbart skönt.
Lördagen blev det Kvarnöppning i Hackås, vilket var väldigt oplanerat, men väldigt kul var det. Dock fick jag för mig att jag kunde flyga, eller iaf hoppa nerför ett räcke och landa på fötterna.. kunde inget dera så slutade med att jag trillade på en platt sten, har väldigt ont nu.. i låret, typ precis så ont att jag inte kunde röra mig under hela söndagen, dock är det något bättre nu..:S
Måndag blev det historiaprövning, tre timmar prov på Wargen.. haha, vissa har helt enkelt inte insett att de slutat skolan:P.. Kändes riktigt bra iaf och ska bli intressanr att få resultatet:)

Och imorgon (idag) blir det jobb, första dagen introduktion.. shit.. ska bli rikigt intressant faktiskt, glad att jag har ett jobb iaf:)

Så vore kanske dags att sova nu:) Godnatt!

1 dag kvar!!

Det är helt sjukt.. imorgon tar jag studenten!

Balen i måndags var som en riktigt bal på slottet, alldeles underbar på alla sätt och vis:) Jag lovar att bilder kommer senare (har varken haft tid eller ork att ens flytta över dem till datorn).

Annars flyter allt på i ett rasande tempo, har fixat flak idag och städat ur sig på skolan.

.. och imorgon är dagen som jag väntat på i 12 hela skolår.. shit..

STUDENT 08 - det är jag det:)

skriver mer senare.. vill först bara passa på att önska alla studenter en riktigt underbar studentdag:D

4 dagar kvar.

Nu är det liksom så nära att jag kan räkna dagarna i huvudet.. hmm.. 4 dagar!

Imorgon är det efterlängtad bal:D.. Äntligen.. börjar bli lite nervös, men det går nog över. Får känslan att något inte är färdigt än fast allt är det, ni vet.. nervöskänslan.. men ska sova lite nu så vaknar jag nog upp utvilad och glad imorgon:)

Har haft grymt roliga dagar den här veckan.. att ta studenten är verkligen inte fel!
I onsdags blev det mösspåtagningspal på PC och sedan blev det Uppstairs, hade underbart kul trots att jag råkade få i mig lite för mkt vin, åkte med andra ord på en ordentlig baksmälla dagen efter men det är sånt man får ta ibland:P

Skulle vara nykter i helgen men det gick inte så bra, träffade Skrutt på fredagskvällen och vi hamnade på Twain av alla ställen, otroligt roligt hade vi där, dock är detaljerna en aning suddiga;) (det var något om Skrutt + Skrutt = "någonting som ingen av oss minns";P)



Lördag blev det motormässa och sedan pyssling av Pärlan, laga rost, bada och vaxa.. blev som en ny fin bil (ungefär).. gled runt hela kvällen och natten och kikade på bilar.. Tusen tack Skrutt för att du hjälpte mig! Och tack flickor för gott sällskap:) Chaufförade hem Lars och Tina till Nälden och sen höll någon (nämner inga namn) mig vaken bra länge.. förvånad att vi stannade i sängen tills  fyra idag? Neeää..;)

Annars har jag mest fixat inför bal och student, väldigt mkt att göra..
.. och nu blir det skönhetssömn:)

RSS 2.0