bit ihop.

Nå...?
Har varken haft tid, ork eller lust att skriva något på lääänge...
Och undrar även varför jag ens ska göra det nu?

Vet inte om det nya året har börjat så bra som jag hoppats..
Besvikelse är väl kanske rätt uttryck..
Hade hoppats på något så mycket och sedan bara försvann allt det..
Men nya tag heter det väl? Plugg till hösten.. och nej.. är inte alls sugen men det känns lite som nu eller aldrig.



Något av det värsta som finns är när saker och ting inte går som jag tänkt mig.. ändå bygger egentligen hela livet på sånna händelser... hur många gånger blir man egentligen inte besviken?
Finns så mycket man drömmer och hoppas på som verkligen inte blir så som man trott....

...och ändå är det kanske de gånger som saker och ting verkligen klaffar som är de stunder man njuter av allra mest!

Upp som en sol ner som en....

Nej.. bit ihop och dröm vidare!

~2009~

En resumé eller ska jag bara skriva att året som gått gick för fort?

Kändes lite som ett år som bara sprang förbi när inget egentligen viktigt hände men som samtidigt innehöll en massa (och då menar jag verkligen MASSOR) av såkallad "vänskaps-tid".. dvs enkelt menat en massa rolig tid med vänner och bekanta:)
Har verkligen varit ett underbart sånt år.. nya vänner har kommit.. och gamla vänner har försvunnit (om så bara för en tid).
Under året försvann mina två änglar, först den ena till Göteborg (men hon kom tillbaka efter några månader tack och lov;P) och sen den andra till Uppsala.. Kändes och känns ärlig skitjobbigt, men samtidigt är jag glad att de får sina äventyr och upptäcker nya saker.. och samtidigt.. man känner verkligen vad en vän betyder för en när den försvinner<3

Men... som jag skrev, andra har kommit med buller och bång.. och kan ärligt säga att jag haft så otroligt många roliga dagar och kvällar med er!
Fredriks 20-års fest glömmer väl ingen?.. Inte heller Yran-dagarna eller Midsommar?..Och slutet av året med världens roligaste nyårsafton någonsin... kan räkna upp så många stunder!
Och sen våra nya grannar.. Lars&Tina.. vilka guldklimpar!

Kärleken har bestått.. och jag tror ärligt att jag bara blir kärare och kärare. Jag har haft ett underbart år med min älskling. Vi har fått till vår lägenhet precis som vi vill, vi har upptäckt saker tillsammans, vi har tagit oss igenom jobbiga stunder och tagit till oss de lyckliga ögonblicken. Precis så som man vill ha det tillsammans med personen man älskar.

Jag har jobbat och jobbat, mitt första riktiga jobbår. Jag har haft semester och jag har insett att det alla sa var sant; "du kommer att sakna skoltiden".. Jag har funderat vad jag ska bli, vem jag vill bli framförallt.. och lagt upp planer för framtiden (om det blir som man tänkt... ja det får ödet bestämma)....

... och detta år då?
... vad händer då?
... vilka upplevelser kommer man att samla på?
... och vem kommer man att spilla tårar över?


... nog är det rätt skönt att man faktiskt inte vet det än...

... känner iaf på mig, det här året kommer att bli allt annat än lugnt och stillsamt, jag känner på mig att det kommer att ske en massa förändringar och hända en massa saker som kommer att styra mitt liv.

.. men framförallt.. det här ska bli det bästa året av alla! ..

(som man alltid brukar säga;))

RSS 2.0