vink vink till Sverige nu åker jag.

Tänkte bara vinka hejdå till Sverige och berätta att jag nu åker till Stockholm för att imorgon ta flyget till Gran Canaria:D
Ska bli -------SÅHÄR------ underbart! (lite synd bara att jag är sjuker, men det går säkert över inom någon dag, mottot är bättra att vara sjuk utomlands än hemma i tråk-Sverige.

Ha det bäst!

Stor bamsekram på er alla!

20 år.

Så igår blev man alltså hela 20 långa år:) Känns faktiskt riktigt bra måste jag säga.
Fick min första present redan strax efter 00.00 på natten av min älskling, fick äntligen en ny fiin mobil:) Blev jätteglad!!
Blev lite sömn den natten innan det var dags att stiga upp för att garnera tårtan som skulle till jobbet, känner mig riktigt duktig som gjorde en tårta till dem fast att jag har semester, men är man snäll så är man:P.. de blev glada iaf:)
Fick dessutom 20 fina röda rosor av Älsklingen!<3
Åkte sen till Aspås till mor och garnerade nästa tårta (som faktiskt blev bättre än den första;P).. och sen blev det tårtätning och presentöppning - fick en massa bra saker; pengar till resan, locktänger, en väska m.m. Det är som sagt alltid lika kul att fylla år;)
Efter tårtan blev det handling inför middagen och då var det såklart dags att besöka bolaget, haha, blev en vinflaska och måste säga att det kändes bra att få köpa den själv:)
Åt en underbar middag hos familjen Nordin och sen blev det trevliga samtal fram till nattimmarna innan det blev hemfärd för mig och Tommy.

Så tack till er som gjorde min 20-års dag underbart bra! Och tack för alla grattulationshälsningar:)


Nu väntar jag på att Tommy ska komma från frissan så att vi kan åka och sola lite (måste ju grunda innan utlandet;))

semester!

Nu har jag äntligen semester och livet kan inte bli mer underbart!
Åhh.. nu vill jag bara att tiden ska slowa ner sig så att dessa veckor går rikitgt, riktigt långsamt..

Och jag lovar er att semstern verkar lovande. Är hur underbart sommarväder som helst så imorogn blir det Frösö Djurpark med Tommy, Leif och mamma:) Sen är planerna att kika på lite drag-racing på söndag. Sen på måndag fyller jag 20 år! (det är inte klokt hur gammal jag börjar bli;)).. Hela nästa vecka ska jag bara njuta av ledigheten innan det blir en vecka på Gran Canaria - åh, vad jag längtar!

Men.. är dock trött och sliten efter en arbetsvecka så nu blir det snart sängen..
godnatt!

2 dagar till semester.

Så har man äntligen kvicknat till liv efter årets Yra, men måste säga att jag känt mig en aningen seg..:P..
Beror nog på alldeles för lite sömn, men som sagt. Börjar känna mig som människa igen och det var ju på tiden:)

Har bara jobbat de senaste dagarna, har återgått till mina normala tider så nu känns det som om jag bara hinner komma till jobbet innan jag går hem igen.. fast idag jobbade jag faktiskt till stängning. Var meningen att Tomas skulle vara ledig men det blev inget av det och tydligen hade de inte ändrat mitt schema så stannade kvar och städade nere på lagret..
.. var som ett gympass, usch och fy, blev alldeles slut, men lite finare blev det så det var mödan värt:)

På tal om gym.. har börjat springa igen.. har ju inte kunnat det på grund av mina ettriga bakterier eller virus eller vad det nu är.. men den här veckan har jag faktiskt sprungit både måndag och tisdag så känner mig toppennöjd, har dock träningsvärk och inser att kondisen har legat av sig lite.. men annars:) Vem vet, vem vet - kanske får springdojjorna hänga med till Gran Canaria ändå;P Ska iaf försöka snöra på mig dem imorgon igen:)

Imorgon bär det av till Aspås, ska vara hus/hund/lillebror- vakt torsdag till söndag när Tommys föräldrar är i Stockholm. Ska bli trevligt att bo där ett tag:)
Men speciellt trevligt är det att jag får semester om två dagar!! Åhh, vad jag längtar!

Nej nu ska jag fortsätta kika på film, det är  Wolverine som kallar:)
 

YRAN DAG 3.

Så var yran 2009 över och vilken avslutning det blev:D

Trötta och lite sega vaknade jag, Tommy och Fredrik upp till den sista yrandagen. Åt frukost framför en film och sen blev det att fixa sig snabbt innan Sandra och gänget kom. Började förfesta vid fyra-tiden och när Iza kom vid kvart i sex blev det mat på Daffys.
Tågade ner till Badhusparken eftersom vi ville se Dead by April, var dock lite sen men hann iaf lyssna på losing you och lite andra bra låtar - De är verkligen bra!
Gick sedan tillbaka till lägenheten där vi spelade världens bästa kortspel - SMÖR-.. är verkligen så kul!!:)
Hann på den korta stunden bli rätt så onykter så när vi sedan åter igen gick ner till området var vi nog alla glada och förväntansfulla;) Hamnade slutligen i Food-tältet där vi dansade glatt innan det var dags för Presidenttalet.
Otroligt bra om vanligt! Det väcker verkligen känslor - Jämtland, Jämtland, Jämt och ständut!

Stannade sedan kvar på stortorget för att se kvällens, ja egentligen hela Yrans höjdpunkt - Lady Gaga.
Så sjukt äckligt bra! Bara hon var verkligen värt varenda öre - var helt klart det bästa jag sett på alla yror jag varit med om iaf!
Väldigt nöjda efter att ha sjungit sig hes till gaga så begav vi oss ner till Badhusparken igen där det blev toalettbesök och fylle-natt-mat. Åt en älg-wrap som faktiskt smakade riktigt bra, inte som Älgburgaren men den var nästan lika god iaf:)
Klockan hade redan hunnit blivit 03.00 så vi gick upp till Sandras buss och dumpade av henne vid 03.30. Sen var vi alla nöjda så det blev hemgång till en varm skön säng:)

Vill tacka alla som gjorde denna YRA lika bra som alltid! - Ni är bäst!:)

Är dock trött i kroppen och faktiskt rätt nöjd att yran-veckan är över - nu blir det vardag igen med jobb. Har dock bara en vecka kvar innan jag äntligen får semester:) LÄNGTAR!

Nu blir det nog sängen, är dock inte van att lägga mig såhär tidigt, men men..
..godnatt allisammans

    


     
!

YRAN DAG 2.

Så var yran dag 2 över och dag tre har börjat:D
Gårdagen var faktiskt riktigt lugn. Jobbade sista dagen för veckan så var sådär lagomt trött och seg:P (var dock inte bakis så det var ju positivt;P). Blev lite försfestande med Tommy, Fredrik, Skrutt och Iza, hann bli lagomt lullig innan nedgång till stortorget där vi lyssnade på Uffe. Han var faktiskt riktigt bra, dock blev vi lite ledsen i ögat att vi inte fick höra den bästa; "ooolala jag vill ha dig..." men men.. traskade ner till tivolit och där var vi såklart tvungen att provåka.. blev virvellvinden och sen den där som går runt, runt och upp o ner.. haha.. älskar mina förklaringar:P Blev lite yr och fick magen upp och ner så det blev ingen fyllemat.. vilket betyder att det inte blir någon karusell ikväll för maten ska ner i magen idag!!
Eftersom fredagen inte bjöd på så mycket roliga artister så gick vi upp till stortorget och tittade på a camp. och sen kände vi väl alla (iaf nästan alla) att vi var trötta och frysna så det blev det hemgång..

... och nu laddar vi inför sista kvällen och den absolut roligaste kvällen!!

RSS 2.0