årets solvecka.

Ahh, då är årets semestervecka äntligen bokad:D
Blir en vecka på Gran Canaria tillsammans med Älsklingen och hans familj.
Ska verkligen bli underbart skönt och jag längtar mer än en TOK!!

Sol, bad, lite kläder.. mmm.. kan det bli bättre;)..
God mat, söta drinkar och mycket shopping.. me like!

Så, när nedräkningen börjar vet jag inte.. vecka 34.. hmm.. känns som en evighet tills dess.. men med tanke hur dagarna rusar iväg så är vi nog snart där..

..och tills dess..
..då drömmer jag mig dit!

grillad.

Är ungefär alldeles skakis efter det där provet, blev verkligen grillad! Och jag själv tyckte att jag var askass för det var jag verkligen, men det tyckte tydligen inte läraren.. så eftersom det gått så bra på uppdragen så fick jag mitt MVG:D

Nu är det dags för matte C.

Adjö.

muntligt prov.

Gaaah..
Idag klockan 17 har jag muntligt matteprov.. usch och tvi vad nervös jag är.. gillar verkligen INTE muntliga prov.. men men..
Har just varit nere på skolan och gått igenom det sista med läraren, känns som om allt sitter men lär ju få en black-out och sen inte komma ihåg ett dugg..
Skönt iaf att äntligen bli klar med kursen, så att jag kan börja med nästa:)

Är ledig idag skönt nog:) Så nu ska jag laga chili-con-carne till mig och älsklingen:)
Annars har dagen varit väldigt lugn. Sov länge och sen har jag diskat och tvättat.. och ja, pluggat då..
Imorgon blir det jobb igen.. och på lördag med.. längtar helt klart till nästa vecka då det blir långhelg:)

Nej, ska väl ta och laga lite mat då:)

mina dagar fem.

Vart har underbara solen tagit vägen!?
Var ju så vackert i helgen, även fast jag inte fick njuta riktigt av det..

Fredag- vart ju afterwork med jobbet, riktigt trevligt förutom att jag hade ont i huvudet och mådde illa, dock var det borta just undertiden vi satt och myste i teaterträdgården:)

Lördag- vaknade med dunder-huvudvärk.. men gick på jobbet ändå. Solen lyste och det var jättevarmt. Klarade bara av 50 minuter på jobbet och sen ar jag tvungen att ungefär krypa hem till sängen.. och ja, sen låg jag däckad hela kvällen.. migrän så det sjung om det. Blev skapligt less, speciellt när man hela tiden fick höra om det vackra vädret....

Söndag- Vaknade och mådde tack och lov bättre. Solen värmde även denna dag så det blev en tur till F4 och motormässan, dock lite av en besvikelse.. var betydligt bättre förra året men det beror kanske på att lördagarna är bättre, vad vet jag.
Åkte iaf och köpte lite blomster till mamma på morsdag och åkte hem till Aspås för att fira mammorna med grillning.. gott gott:) Kvällen bestod av kubbspel i Österäng tillsammans med Iza, vi kom nog gemensamt överrens att vi måste tjuvträna på det spelet;P

Måndag- Jobb som vanligt. Fick ett samtal av läkaren där han berättade att jag hade lunginflammation trots allt.. suck, fick en penicillinkur så nu ska väl skiten försvinna iaf..

Tisdag- Jobb, jobb, jobb, städning, städning, städning...

Men imorgon är jag Ledig:D

godnatt.

RSS 2.0