ledig helg.

Solen lyser och jag sitter här i lägenheten och väntar på mamma som snart ska dyka upp på en snabb visit:)
Hör och häpna.. i helgen är jag ledig!!:D.. Var länge sedan sist och kommer vara länge tills nästa gång..
Men jag är glad över det lilla.. så den här helgen ska verkligen bli hälig:)

Börjar redan ikväll med förfest/inflytttningsfest och sedan krogen:) (Var alltför länge sedan sist!)..
Blir väldigt trevligt att träffa lite folk igen.. bara synd att Iza är ute och roar sig på annat håll, men tjaa.. hon har säkert det trevligt;) hehe..

Nej, ska städa ihop det sista innan mor kommer.

underbara snö.

Okej, erkänner att världen är lite upp och ner..
.. erkänner att jag ÄLSKAR att det snöar ute!
(hade aldrig trott att jag skulle erkänna det;))
Skulle gärna vilja ha flera decimeter till.. tror ärligt att jag har blivit smittad av min pojkvän;P

Har jobat som vanligt, full fart var det idag. Har klippt tyg hela dagen känns det som (det vet Sandra som försökte vara social med mig vilket inte gick så bra..), börjar bli riktigt kul uppe på gardinavdelningen nu när man börjar komma in i det.. Kan nog inte längre säga vad som är bäst, mattor eller gardiner...

Efter jag slutat blev det en snabb fika på stan med mamma och sen in en sväng till på Living, vilket resulterade i ännu mer saker därifrån:P

Nu sitter jag själv hemma, Tommy jobbar över.. och jag ska snart ta och ge mig ut i snön igen för att ta mig till universitetet för veckans föreläsning..

julkänslor.

Ge mig jul!
.. kan knappt förstå det själv, men är så otroligt sugen på julen nu!.. Kan det kanske bero på att jag jobbar i en affär där julsaker säljs dagarn i enda? Kan säga att man får en kick av att stå och hänga upp julgardiner och plocka fram tovade små röda tomtar..
.. risken är väl bara att jag kanske hinner ledsna..
..brukar ju inte få några "julkänslor" förrän mitten av december, om ens då.. de senaste åren har jag varit riktigt orolig eftersom jag inte ens sett fram emot julen då..
.. så ja, vad har hänt?
Kan bara hålla tummarna för att mina spralliga känslor håller i sig och att snön ligger kvar på backen:)

Måndag igen.. och dagen har bestått av jobb, blev en tur in på Living efter att jag slutat, de har ju 50% konkursrea.. och shit vad folk det var där!! Blev iaf en fin siam inspirerad vas och en löpare, blev riktigt snyggt på nya byrån i hallen:)
Sen.. oops.. råkade hänga upp vintergardinerna (vill inte kalla dem julgardiner;P).. men man får faktiskt smygbörja ibland;)

Nej.. nu ska jag göra mig iording inför kvällens tokigheter, blir vinkväll hemma hos Iza (vi ska leka vuxna, men vet inte riktigt när vuxna började dricka vin på en måndag;)).. Kul ska det bli!

hur har de hamnat där..?

Seriöst.. ibland blir man förvånad, har skrattat här alldeles nyss så att tårarna rann nerför kinderna..
Så, ja.. åt vaddå?
Jo, har ju bott i lägenheten nu i en vecka ungefär och idag var det på tiden att prova vår tvättmaskin som vi köpte av hon som bodde här tidigare.
Jag slänger in en mörk tvätt på 40 grader och när den är klar efter någon timme så börjar jag att hänga upp de nytvättade kläderna.. helt plötsligt ser jag att något konstigt ligger inne i tvättmaskinen, något leopardmönstrat (och jag äger verkligen inget leopardfärgat).. så tar tag i plagget och blir ännu mer förvånad när jag ser att det är ett par stringtrosor i storlek 44-46!!
Får århundradets skrattanfall..
hur skjutton har ett par leopardmönstrade stringtrosor i den storleken hamnat i tvättmaskinen!?

Har funderat och funderat.. kan någon komma med något förslag till händelsen?;P
Vet med all säkerhet att Tommy inte legat med någon stor kvinna på senaste tiden;).. och hon som bodde här tidigare var rätt smal om gumpen så ja... haha.. kan någon förklara?:P





Annars är allt bara bra, trivs som fisken i vattnet här i lägenheten:).. Helgen har varit lugn, Tommy fyllde år i fredags så då blev det kalas med tårta och släkt och vänner:) sen igår så jobbade jag på dagen och på kvällen blev det lite mys för oss själva med en middag på Loftet och sen Bond på bio.. Väldigt mysigt:)

Nej, nu är det dags att sova.. godnatt!

flytt och försäljning.

Ja, kan man säga annat än herregud..?
Igår var det inflyttning och idag har jag sålt min älskade lilla svarta Pärla.......

Inflyttningen gick hur bra som helst! Känns verkligen underbart rätt allting, framför allt att faktiskt blivit sambo med den människa som jag älskar mest! Livet är just nu en dans på rosor:)
Tror att vi kommer att få det farligt snyggt i lägenheten, det är otroligt fint redan nu och då står det ändå kartonger och påsar överallt!
Så.. ja, nu är det bara att komma och hälsa på, Brunflovägen 9A är adressen, ligger nästan alldeles bredvid Daffys så det är inte svårt att hitta:)

Så åter till bilförsäljningen, var verkligen med blandade känslor som jag såg bilen  rulla iväg med den nya ägaren. Det enda som värmde något var sedelbunten i handen, men annars kändes allting riktigt kallt. Det är nog lite så, den första bilen är nog den man känner mest för..
.. men som jag redan nämt blir det bäst med bara en bil i vinter.. sen får man väl se vad som händer till sommaren, är ju sugen på ännu en svart Pärla;)

Nej, nu ska jag fixa vidare,  har mkt att göra, är just nu i Aspås för att hämta mer saker...

RSS 2.0