hos läkaren.

Imorse ringde jag hälsocentralen klockan 08.10.. fick en tid 08.40 så jag fick det  bråttom att fixa till mig innan jag rusade iväg. Väl där fick jag träffa läkaren, ta lite prover och träffa läkaren igen. Han konstaterade att jag inte hade lunginflammation men att det var något virus som tydligen gått ner i luftvägarna.. Dock har inte alla prov kommit..
.. så ja, fick ingen medicin utan vila, vila, vila.. som jag redan provat.. suck.. vill träna:P
Men men.. förhoppningsvis går det över snart:)

Fick iaf rikitgt stressigt att hinna på jobbet till 10 men lyckades. Hade en riktigt bra dag på jobbet, blev några timmar mer än vanligt men det var mycket att göra så det gick bra:)

Imorgon ska jag också jobba 10-16 och sen blir det afterwork, mitt första riktiga afterwork någonsin, haha;) Blir väldigt intressant:) Hoppas på finfint väder men det är ju lovat att det ska bli toppenväder nu några dagar så:)

Nej, dusch och sen sängen..
Godnatt!

jag är lycklig men jag saknar ändå..

Sommaren har kommit med full fart, dock regnade det som aldrig förr idag men nu lyser solen åter fint:)
Förstår inte att grönskan och ljuset får en att bli så pigg och glad.
känns dock som om någon varelse sitter och hamrar i mina lungor, borde nog ringa läkaren imorgon för att se vad som är fel. För borde nog inte träna när jag har såhär.. men kan bara inte låta bli.
Jag är frälst.
Det är så grymt kul att känna hur kroppen tar ut sig och se resultaten som sakta börjar visa sig, har helt enkelt blivit ett träningsfreak.
Var och köpte nya springskor igår, provade dem på friskis men fick ont i vänster fot, men ska ge dem en ärlig chans så det blir nog bra:)

Annars är allt bra, vet varken ut eller in vad jag verkligen vill med mitt liv. Känns som om kämparglöden slocknat lite, men det kanske är meningen att jag bara ska leva och vara lycklig? För det är jag verkligen!
Jag är lycklig för att jag just nu trivs med mig själv och det jag gör. Jag är lycklig att jag har någon som älskar mig. Jag är lycklig för att min älskade Skrutt snart kommer hem.
Jag är lycklig att sommaren är här och för att jag bestämt mig för att göra något bra med den.

Jag saknar att umgås med mina tjejer, att prata i timmar med dem, att höra deras upptåg, påhitt, idéer, problem och drömmar. Hoppas och tror att vi ska få ha det så i sommar:)

den bästa sommaren.

När till och med Älsklingen påpekar att ett inlägg skulle sitta fint så måste jag väl ta mig i kragen igen, ett är säkert, jag har aldrig varit intresserad att tjäna några pengar på det här iaf;P

Träffade Iza för någon dag sedan, vi tog en mysig kort promenad och sen blev det en kanna te på pause, hon fick mig att tänka på att man måste ta vara på tiden. Och det var väl kanske därför som vi bestämde att det här ska bli den bästa sommaren någonsin! Känner mig taggad till tusen och ingenting kan gå fel då förutsättningarna är de bästa. Har absolut inget att skylla det på än mig isf..

Ska bli underbart att få ta vara på sommaren, nu innan Iza flyttar och nu när Sandra äntligen kommer hem:)..
Så tjejer, nu måste vi skärpa oss.. för det här ska verkligen bli den bästa sommaren:)

Nu blir det hockey, heja heja:)

RSS 2.0