födelsedagskalas.

Klart att jag lever;)
Solen lyser ju!!
...
och jag är på ett strålande humör.
Trots att jag jobbat idag och jobbar 20 timmar i helgen.. det känns som om det inte gör så mkt just nu.

Igår blev det till att gratulera Skrutt på 19-årsdagen.. hon och jag och Iza.. lika trevligt och underbart som vanligt när vi träffas:) Hade picnick på gräsmattan och sen åt vi en massa tårta:D Grattis igen vännen:)

Idag har jag fått min första RIKTIGA lön, känns ungefär tokbra.. känner mig ju nästan rik;)
Blev iaf en yran-biljett för en del av den lönen, tredagars som vanligt.. Längtar!!
...
Nu ska jag gå ut i solen, väntar på att Tommy ska hämta mig..:)

uppdatering.

okej.. förlåt.. är ungefär segast på att skriva blogg..
och har inte ens en bra förklaring varför jag inte gjort det... Tur att jag har dem som påminner mig att uppdatera lite..:)

jaha, vart ska jag börja då?.. Har ju hänt en massa saker..
Kan ju börja nämna att jag varit lite klen på sista tiden, sjuk alltså.. vilket kanske inte är det ovanligaste men ändå..
.. började som sagt med bihåleinflammation, sen fick jag något konstigt ont i magen (som verkligen gjorde ont, så ont att jag väldigt snyggt svimmade på badrumsgolvet, mindre lyckat kan jag säga..), när magen var bra så lyckades jag få en skada på hornhinnan då jag fick ett skräp i ögat (bara jag som lyckas med det kanske? Är iaf bättre i ögat).. och nu har jag haft migrän i tre dagar.. så vad näst? Håll tummarna att jag slipper något mer:P

Nästa sak jag kan berätta är att jag inte kom in på juristprogrammet.. erkänner att det var med blandade känslor som jag mottog antagningsbeskedet.. Först och främst är jag överlycklig att få stanna i Östersund, har ju som fått något att stanna kvar för (plus alla underbara vänner såklart!).... men sammtidigt känns det sjukt jobbigt att ta itu med att höja betygen, vet inte riktigt hur det ska gå till än, men det löser sig nog, jag vet ju att jag SKA bli jurist och det tänker jag självklart kämpa för, sen när det blir är en annan sak. Kom iaf in på juridiska översiktskursen så det är jag glad för..
Planerna för hösten är alltså att plugga på halvtid och samtidigt hitta sig ett jobb. Dessutom letar jag och Tommy lägenhet, vilket är lättare sagt än gjort, men även det löser sig nog:)

Nu ska jag sova.. känns som om jag behöver lite sömn.. lovar att uppdatera lite oftare och måste bara tillägga att om en månad är vi på Ibiza.. längtar!!!

godnatt.

solen som strålar.

Perfekt måndag.. även fast jag helst håller det för mig själv vad som var sådär extra perfekt;)..
Är iaf ledig idag så bättre kan det nästan inte bli:)

Kan inte förstå att tiden går så fort.. upptäckte rätt förskräckt att det i lördags var precis ett år sedan jag köpte min bil.. Egentligen verkar saker och ting bara hända utan att man riktigt kan styra över det.. och lika bra är kanske det.. Är otroligt lycklig över att allting i mitt liv fungerar perfekt nu, är otroligt glad att allting går så klockrent och att solen äntligen strålar på mig:).. (låter jag ego? Kanske det, för jag älskar att vara lite egoistisk ibland!)

Nu ska jag gå ner till Liz och få i mig lite mat:) 

Molly Moon

Ja.. berättade ju igår att jag skulle åka och hälsa på Molly (min gamla häst om någon inte visste det..)..  Åkte iaf till henne för att säga hejdå.. Idag eller imorgon ska hon få galoppera ut på de evigt gröna ängarna..
Känns så otroligt tragiskt allting, hon hade blivit så fin, musklat på sig och blivit stor.. men direkt när jag såg henne så förstod jag att Carre tagit rätt beslut, för min fina tjej såg inte alls ut att må bra, riktigt ont hade hon. Men ändå...
.. det är just vid sånna här tillfällen som man frågar sig varför man fäster sig vid ett djur...
.. varför är livet så orättvist ibland?

Kändes iaf väldigt bra att åka dit och krama om henne en sista gång, bara få känna Molly-lukten och minnas alla äventyr vi haft tillsammans (dock inte alltid så trevliga:P)..
 ..även fast det inte är jag som haft henne på senaste tiden så kommer hon alltid att vara min lilla tok-häst..

.. och jag kommer alltid att minnas och älska henne..




                         
~Molly Moon~

RSS 2.0